Benestar | Viure a Tiana

Final de curs al centre ocupacional Verge de l’Alegria

Pica pica de celebració / martifrancas

El centre tanca les portes per vacances al juliol i torna el setembre

Martí  Francàs | 18/06/2017 a les 13:25 0
 

El centre ocupacional Verge de l’Alegria ha celebrat el  final de curs aquest diumenge al matí. El centre ha obert la seves portes a les famílies dels que hi venen tot l’any però també a qualsevol curiós que s’hi volgués acostar. El centre s’ha dividit en diverses zones amb “fotocalls”, paradetes on vendre les obres artesanals fetes pels nois i noies del centre i una sala on es passaven les fotografies fetes durant el curs. El centre ocupacional pertany a la Fundació Catòlica del Nen Déu i fa 41 anys que és al poble.

La germana Rocío ens explica com es va decidir crear un centre ocupacional a Tiana i com ha passat de tenir només 15 persones a voltar el centenar.

 

Actualment hi ha més activitats i el centre està molt més adaptat a la gent que hi treballa. Montse Quintana, la directora del centre ens ho explica.

 

Al centre ocupacional s’educa i es treballa: en Josua és un dels nois que aprofita tots dos serveis.

 

Evidentment els nois i noies de centre necessiten el suport d’educadors amb els que tenen una relació molt propera. Una de els educadores del centre ens explica com és un dia normal al centre.

 

Tota la festa s’ha celebrat amb la voluntat de “crear germanor entre tots els que formen part del centre”.

Martí  Francàs