Cultura

Joan Arqué: “Un no arriba mai a un lloc així sol”

Pla conjunt de Joan Arqué i Guillem Albà recollint el Premi Butaca a la millor direcció per "Canto jo i la muntanya balla", el 15 de novembre de 2021 / Albert Segura Lorrio / ACN / martalopez

L'actor i director tianenc ha guanyat el Premi Butaca a la millor direcció teatral juntament amb en Guillem Albà per "Canto jo i la muntanya balla". L'obra ha estat la gran vecendora del certament, amb un total de vuit guardons.

La Local / ACN  | 16/11/2021 a les 12:07 0
 

L’obra “Canto jo i la muntanya balla”, dirigida per Joan Arqué i Guillem Albà, ha estat la gran vencedora dels Premis Butaca amb vuit guardons.

El certament, que s’ha celebrat aquest dilluns 15 de novembre al Teatre Monumental de Mataró, ha premiat l’obra en les categories de millor muntatge teatral a partir de la votació del públic, millor direcció teatral, actriu de repartiment, escenografia, disseny de llums, vestuari, espai sonor i composició musical.

Per al tianenc Joan Arqué, aquest reconeixement a la feina feta suposa tota una alegria per a tot l’equip:

 

Tot i que el nombre de nominacions ja indicava que s’emportarien algun premi, afirma que no s’esperaven rebre’n tants:

 

Rebre un premi com el de millor direcció teatral el fa mirar enrere per agrair a totes les persones que l’han ajudat a arribar fins aquí:

 

“Canto jo i la muntanya balla” és una producció de La Perla 29 que porta a escena el llibre homònim d’Irene Solà a través de la dramatúrgia de la Clàudia Cedó i la música de la Judit Neddermann, en un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.

La Local / ACN