Futbol sala

Jordi Víctor Zarraluki: “Em sento decebut per l’actitud dels jugadors del Futsal Tiana”

Jordi Victor Zarraluki a la seva presentació / sergiquevedo

El tècnic es mostra molt agraït a Antonio Bravo i a tota l’entitat. El fins ara entrenador del primer equip del Futsal Tiana assegura que no té ganes de continuar a les banquetes.

Sergi  Quevedo | 13/07/2016 a les 19:53 0
 

Fa unes setmanes se sabia la noticia: Jordi Víctor Zarraluki, més conegut com a Zarra, abandonava la disciplina del Futsal Tiana. El motiu, els jugadors havien decidit que no volien continuar amb aquest entrenador. Per aquest motiu el club tianenc va decidir prescindir dels seus serveis. Un fet que ha fet molt de mal al mateix tècnic que considera que se sent decebut. Jordi Víctor Zarraluki

 

Ell mateix explicava que ja tenia plans de futur i que tenia idees per a l’entitat. Tot i això en aquella reunió va veure com tots es truncaven. Els jugadors van posar-lo entre l’espasa i la paret. Aquests jugadors, que segons el mateix Zarra, són “els que li han fet més difícil la temporada a l’equip”. En aquell moment el club va prendre la decisió de prescindir dels serveis dels tècnics per mantenir la base de la plantilla. Ara l’entrenador està lliure, té ofertes però no té ganes d’entrenar.

 

Tot i l’experiència té bones paraules per la persona que sempre ha confiat en ell. Es tracta d’Antonio Bravo. El coordinador de l’entitat sempre ha estat al costat de l’entrenador i va ser un dels màxims responsables de la seva arribada al club. Per a ell només hi ha bones paraules del fins ara tècnic Jordi Víctor Zarraluki

 

Ara ja es treballa en el nou entrenador, com ja va avançar Antonio Bravo, coordinador de l’entitat, podria ser una persona de la casa.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa