Esports

Jornada esportiva com a celebració dels 15 anys de Duet

Foto: Duet Sports / martalopez

L’aniversari del gimnàs ha comptat amb una jornada matinal de classes magistrals al pavelló municipal

Guillem  Francàs | 26/01/2020 a les 19:38 0
 

El gimnàs Duet Sports Jordi Marí ha complert aquest cap de setmana 15 anys de vida al poble. És per aquest motiu que des del gimnàs s’ha organitzat una jornada esportiva al poliesportiu municipal oberta a tots els tianencs i tianenques que s’hi hagin volgut apuntar.

El dia ha estat dividit en diverses fases, on primerament s’ha fet el taller de propiocepció, que és la capacitat que té el nostre cervell de saber la posició exacta de totes les parts del nostre cos en cada moment. Aquest taller ha anat de 9 a 10, i un cop finalitzat, a partir de les 10:30 fins les 12:30 han començat al poliesportiu les classes de cycling, zumba i body combat. Simultàniament i des de les 10 fins la una del migdia es feia al propi Duet l’Scape Pool.

La Gemma Arrabal, Coordinadora Tècnica del Duet ens fa la valoració de la jornada on lamenta que no hagin vingut més tianencs i tianenques a provar l’experiència:

 

Tot i així, han omplert el poliesportiu de gent amb ganes de fer esport i esperen poder seguir sumant anys com a gimnàs de Tiana.

Amb el dia d’avui s’ha tancat una jornada festiva on es volia apropar el món del gimnàs a la gent del poble, a més de celebrar tota una quinzena d’anys d’existència.

Guillem  Francàs