Viure a Tiana

Junts per Tiana obre l’espai de trobada virtual “Queda’t a casa”

/ martalopez

Cada dia publicaran nous continguts realitzats per la comunitat artística del poble: músics, actors, conta-contes, mestres i professionals en diferents disciplines com l'esport i la salut.

Marta  López | 23/03/2020 a les 16:36 0
 

Junts per Tiana ha habilitat una nova pàgina web sota el lema Queda’t a casa. Des d’aquest mateix diumenge i fins que passi el confinament, publicaran cada dia nous continguts realitzats per la comunitat artística del poble: músics, actors, conta-contes, mestres i professionals en diferents disciplines com l’esport i la salut.

A més, també hi haurà espai per iniciatives de veïns i veïnes que fan treballs manuals per a nens i nenes, dibuixos fets per infants de Tiana i previsions meteorològiques actualitzades dia a dia. Els continguts s’actualitzaran de manera diària a les nou i deu del matí a les set de la tarda.

L’agrupació d’electors ha facilitat un número de telèfon per qui vulgui participar, tal com descriu la mateixa pàgina web, en aquest “espai de trobada de la Tiana confinada”. Les propostes es poden enviar al 682 44 15 47.

Marta López
Marta  López