Eleccions municipals 2015

Junts per Tiana rep “amb satisfacció” el suport públic que els ha donat Gent per Tiana

/ Alexia Guilera

Un acte curt, concret i auster a la Sala Albéniz ha tancat aquest divendres la campanya de Junts per Tiana per aquestes Municipals.

Alèxia  Guilera | 22/05/2015 a les 21:59 0
 

Isaac Salvatierra ho ha dit curt i ras, i per últim cop, aquesta campanya: “ho podem fer i ho farem Junts”. L’acte final de campanya de Junts per Tiana, a la Sala Albéniz, va aplegar una quarentena de persones. A totes elles, Salvatierra els va fer un resum d’allò més destacat del seu programa, fent especial èmfasi en el necessari redreçament de la vida comercial al poble. També va tenir paraules d’agraïment per a Gent pel Progrés de Tiana, que aquesta setmana ha fet públic el seu suport a Junts.

 

Al comunicat, Gent assenyala també que el projecte de Junts “incorpora bona part dels valors i principis que ha defensat el col.lectiu de Gent des de la seva formació.”

Campanya finalitzada

A escasses hores del final d’una campanya intensa, Isaac Salvatierra diu que està “cansat però molt content” per tota la feina feta aquests dies. Els integrants de Junts per Tiana se senten tranquils i optimistes:

 

L’agrupació d’electors està satisfeta, també, perquè asseguren que la gent els agraeix “haver arribat amb un missatge innovador i fresc”. Un exemple han estat els Tupper Junts, petites reunions amb veïnes i veïns a les quals els integrants de Junts els han explicat de forma més propera detalls del programa electoral.

 

TUPPER JUNTS - C- SANT BRU-12(3)

 

 

Alèxia  Guilera
 
 

Participa