Viure a Tiana

Junts pregunta com es controlarà l’aforament de la piscina d’estiu

La piscina municipal d'estiu. Foto: Toni Bravo / tonibravo

Núria Blasco ha recordat que la xifra d'abonaments a veïns de Montgat s'ha anat reduint i que l'any passat el sistema de control d'aforament esmentat va funcionar.

Alèxia  Guilera | 05/06/2018 a les 22:26 0
 

L’aforament de la piscina municipal descoberta és de 430 persones: si aquest estiu s’arriba a aquesta xifra d’usuaris es desactivarà automàticament la venda d’entrades online, durant els minuts o hores que a la piscina hi hagi aquesta quantitat de gent. Aquest sistema, que ja va funcionar l’any passat, és el que evitarà que l’aforament de la piscina es desbordi.

Ho ha explicat la regidora d’Esports Núria Basco al ple d’aquest dimarts, després d’una pregunta de Junts  per Tiana. Volien saber quines mesures prendrà l’equip de govern, aquest estiu, per evitar que els tianencs i tianenques que hi estiguin abonats no es quedin fora en dies de molta afluència, cosa que ja ha passat en anys anteriors.

Blasco també ha explicat que dels abonaments s’han posat a la venda des del maig, ara mateix n’hi ha 172 venuts per persones de a Tiana. Per veïns de Montgat se n’han venut 669, xifra que fa que ja estiguin tancats els destinats al poble veí. Blasco ha recordat que la xifra d’abonaments a veïns de Montgat s’ha anat reduint i que l’any passat el sistema de control d’aforament esmentat va funcionar.

 

La regidora de Junts, Cristina Comas, ha dit que els preocupa que hi hagi gent que es quedi fora, com ha passat altres anys.

Junts també ha preguntat si el conveni amb l’Ajuntament de Montgat té alguna cosa a veure amb l’increment de l’aforament. És per això que una tercera pregunta era saber quants abonaments s’han posat a la venda pels veïns i veïnes de Tiana i quants pels de Montgat.

Alèxia  Guilera