Cultura

Krisolets presenten el seu llibre “Abril i la corda màgica” a L’hora del conte de Can Baratau

L'Anna, ensenyant als nens i nenes la mel que fabriquen les abelles. / martalopez

L’Olga és la il·lustradora i són precisament les seves il·lustracions les que estaran exposades fins al 30 de juny a la Sala d’Actes de la biblioteca.

Marta  López | 21/06/2018 a les 19:23 0
 

Aquesta setmana Can Baratau ha celebrat els seus 20 anys de vida. Per aquest motiu, L’hora del conte d’aquest dijous s’ha emmarcat dins de la programació especial de l’aniversari de la biblioteca. Les encarregades de dur-la a terme han sigut l’Anna i l’Olga, de Krisolets:

 

Per a elles, formar part d’aquesta celebració ha sigut molt especial. Aquí va ser on Krisolets va néixer, ara fa 9 anys:

 

L’aventura de l’Anna, la Magda i l’Olga va començar al 2009 i de cara a l’any que ve, pels 10 anys, estan preparant una gran festa. Des dels seus inicis, aquest projecte familiar s’ha centrat en crear històries que fomentin el joc, la imaginació i l’experimentació amb materials naturals. Una d’elles és la que han representat avui, “Abril i la corda màgica”:

 

Un altre dels eixos vertebradors de Krisolets és crear activitats adreçades tant als infants com a les seves famílies. Fer partícips tant als nens com als pares. El tema d’avui, les abelles, i el fet que un familiar seu sigui apicultor, ha fet que durant la sessió els nens i nenes, i fins i tot els pares, mares i àvies, hagin pogut tocar i olorar la mel:

 

“Abril i la corda màgica” és el seu segon llibre. El primer va ser “El cigne que vol conèixer el Sol”, que també el van presentar a Can Baratau. L’Olga és la il·lustradora i són precisament les seves il·lustracions les que estaran exposades fins al 30 de juny a la Sala d’Actes de la biblioteca.

Per aconseguir una còpia del llibre, que encara està pendent d’impressió, a la mateixa exposició hi haurà un paper per apuntar-se i rebre “Abril i la corda màgica” quan surti a la venta. També es podrà demanar en préstec a la biblioteca.

Marta López
Marta  López