Cultura

La 4ª Festa dels Racons es farà el dissabte 6 de maig

Marta Demarte, clown. Foto d'Andrea Nevado. / annamolas

L’itinerari d’arts escèniques comptarà amb nous artistes i nou recorregut, que de moment segueix sent secret.

La  Local | 19/04/2017 a les 10:51 0
 

Els últims preparatius per la 4a edició de la Festa dels Racons s’estan enllestint. La data d’aquesta edició és el dissabte 6 de maig. Igual que l’any passat el punt de trobada és la Plaça de l’Església, des d’on sortiran els quatre passis que seran a les 16.30h, 17h, 17.30h i 18h. El final de festa serà al Parc Joan Armengol i Moliner i durarà fins la 01.00 de la matinada. La barra i el sopar aniran a càrrec de la comissió de festes Descortxats i els Diables de Tiana.

El recorregut, tret d’algunes pistes que s’han pogut veure a la pàgina de Facebook de la festa, és un secret encara. Una de les organitzadors, Carlota Orobitg, ens explica que va ser difícil trobar un nou camí després de tres edicions. La clau, però, va ser no posar-se límits i passejar molt pel poble. Segons afirma, serà un recorregut inesperat per moltes les tianenques i tianencs.

 

La programació d’enguany torna a comptar amb una varietat molt gran de registres artístics. Entre els artistes participants hi trobarem la Cia Dell’Anima (dansa), La Paya (clown), ZiPit Company (titelles), Cia Nom Provisional (circ), Sara Bañeras i Abraham Espinosa (òpera), Celeste Alías (música), Maria Sevilla i Joan Martínez (poesia) i els artistes tianencs repetidors: el DJ Lluc Navarro i el grup de vents bandabòlit.

Una de les coses que ha sorprès d’aquests mesos previs a la Festa dels Racons és que no s’han pogut veure les bosses de cotó amb un disseny original de la Roser Cussó als comerços de Tiana, com altres anys. Andrea Nevado, una altra de les organitzadores de la festa ens explica que aquest cop es podran comprar el dia de la festa i el perquè:

 

Disseny de Roser Cussó @rcusso_illustration

Disseny de Roser Cussó @rcusso_illustration

Com en les altres edicions, tots els espectacles duraran entre 5 i 10 minuts i seran gratuïts i aptes per a qualsevol persona. Les organitzadores aconsellen al públic portar calçat còmode, ja que algunes parts de l’itinerari ho requeriran. Amb alguns misteris resolts però molts d’altres per descobrir, animen a tothom a venir a gaudir de la 4a edició de la Festa dels Racons.

L’equip de la festa està format per Roser Cussó, Andrea Nevado, Carlota Orobitg i Anna Molas amb el suport de l’Ajuntament de Tiana.

Facebook: /festadelsracons
Instragram i Twitter: @FestaDelsRacons

La  Local