Cultura | Espectacles

La cinquena edició del Dia Mundial del Circ arriba aquest cap de setmana

Actuació de Manolo Alcántara en l'edició de l'any passat. / martifrancas

La principal novetat d'enguany és el Cabaret de Circ, el primer espectacle de nit organitzat dins d'aquestes jornades.

Marta  López | 05/04/2019 a les 12:04 0
 

El Dia Mundial del Circ torna aquest cap de setmana a Tiana. El dissabte 6 d’abril acollirà la majoria d’activitats programades, mentre que el diumenge 7 està reservat per l’espectacle ubicat dins del cicle de Bambolines.

En línies generals, el Dia Mundial del Circ seguirà la proposta de l’edició anterior. Això vol dir que les instal·lacions de l’Escola Lola Anglada tornaran a acollir la III edició d’Escoles i Projectes Infantils de Circ de Catalunya, una trobada que es va fer l’any passat a Tiana per primer cop. Ho explica en Marcel Aguilar, principal organitzador d’aquestes jornades:

 

Després dels tallers del matí, que es faran de dotze a dues del migdia, els participants de la trobada protagonitzaran el Passacarrers, una passejada animada pels carrers del poble:

 

Així doncs, sortiran del Parc de l’Antic Camp de Futbol a les quatre de la tarda, aniran fins al carrer Matas, giraran pel carrer La Pau i seguiran per Anselm Clavé, Carrer del Centre, Lola Anglada i Plaça de la Vila. Des d’allà tornaran pel carrer Matas fins al punt d’inici, on a les cinc de la tarda tindrà lloc l’espectacle “Flou Papagayo”, de la companyia Mumusic Circus.

El dissabte acabarà amb la principal novetat d’aquesta cinquena edició. El circ, per definició, és un espectacle que s’associa a un públic familiar. Enguany, des del Dia Mundial del Circ s’ha volgut donar espai a una activitat que, tot i que continua essent familiar, abasti a un públic més adult. Es tracta del Cabaret de Circ que es farà a dos quarts de deu de la nit a la Sala Albéniz, el primer espectacle de nit organitzat dins d’aquestes jornades:

 

En Marcel Aguilar espera que aquesta aposta tingui bona acollida entre els tianencs i tianenques:

 

El Dia Mundial del Circ acabarà el diumenge a les sis de la tarda amb l’espectacle “Somnis”, a càrrec d’Alvarito i Cia.

Aquesta festa tianenca dedicada al circ va néixer fa 5 anys, l’any 2014, per tapar el forat que havia deixat la desaparició del festival “1,2,3…pallasso”.

Marta López
Marta  López