Medi Ambient

La deixalleria amplia el servei a usuaris particulars

Foto d'arxiu de la deixalleria de Tiana. / elisendalinan

Les franges d’obertura es continuaran limitant i autònoms i petits industrials hauran d’anar en diferent horari que els particulars.

Marta  López | 04/05/2020 a les 11:10 0
 

La deixalleria municipal de Tiana i Montgat va reobrir parcialment el passat 20 d’abril per donar servei a autònoms i petits industrials. A partir d’aquest dilluns 4 de maig, també ho farà per als usuaris particulars.

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, ha signat un ban municipal on s’especifiquen les normes d’obertura i regulació d’entrada al recinte. Unes mesures que s’allargaran fins que no es pugui garantir el restabliment habitual del servei. Les franges d’obertura es continuaran limitant i autònoms i petits industrials hauran d’anar en diferent horari que els particulars.

Així doncs, per als usuaris particulars s’obrirà en jornada de matí, de nou a una del migdia els dimarts i dijous i en jornada de tarda, de quatre a set, els dilluns, dimecres i divendres. Els dissabtes s’obrirà matí i tarda.

Pel que fa als autònoms i petits industrials, s’amplia l’horari que ja tenien establert. Per tant, podran fer ús del servei en jornada de matí de nou a una del migdia els dilluns, dimecres i divendres i en jornada de tarda, de quatre a set, els dimarts i dijous.

Per accedir a les instal·lacions de la deixalleria s’hauran de seguir un seguit de normes. La primera, només podrà accedir un sol vehicle i un sol usuari a la vegada. La resta haurà d’esperar fora del recinte i dins del vehicle, realitzant una cua endreçada.

La segona, només s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit. Per últim, totes les persones que accedeixin al recinte caldrà que ho facin amb els EPIs de seguretat corresponents, guants i mascareta, que s’hauran de proveir per compte propi.

Marta López
Marta  López