Festa Major

La Festa Major de Sant Cebrià en imatges

/ martalopez

Recull fotogràfic dels principals actes que han tingut lloc durant la Festa Major de Tiana.

Marta  López | 18/09/2019 a les 13:24 0
 

Tiana torna a la normalitat després de celebrar la Festa Major del poble. Tot i que els dies més forts van ser el divendres 13, el dissabte 14, el diumenge 15 i el dilluns 16, la programació va començar una setmana abans amb La Descorxada i l’Aquatrail solidari de Festri Tiana.

Divendres, el pregó infantil, protagonitzat pel Consell d’Infants i Adolescents de Tiana; i el pregó a càrrec del Club Patinatge Tiana, van ser els encarregats d’inaugurar les desenes d’activitats que han tingut lloc durant quatre dies. Recupera’l a l’ivoox de La Local:

El Holi Fest va posar color a la Festa Major. L’associació AMRTA va acompanyar la Festa dels Colors amb demostracions de balls provinents de l’Índia.

Dissabte, el dia va començar amb l’Enrucada.

Durant tot el dia, d’onze del matí a onze de la nit, el Garden Tiana va acollir la segona edició de la 395, la Fira de la Cervesa Artesana de Tiana.

Per la tarda, l’espectacle de circ “Bambalas” va reunir un gran nombre de públic al voltant de la pista de l’Escola Tiziana.

El tradicional Correfoc va obrir la nit amb més pirotècnia que mai.

Diumenge, Tiana es va despertar amb les Matinades. Lu Nostru va omplir el matí amb gegants, balls de bastons i sardanes.

La Sala Albéniz va acollir per la tarda el lliurament de premis del XXIV Concurs de Dibuix Infantil i la Plena de Festa Major.

Dilluns, la Festa del Tramvia va animar a grans i petits amb el trenet i la visita guiada al tramvia.

El castell de focs i el picnic a la Petanca van tancar, un any més, la Festa Major. Aquest cop, acompanyats de la Mongetada.

 

Marta López
Marta  López