Solidaritat

La Fundació Nen Déu organitza un concert solidari al Palau de la Música

/ martalopez

L’objectiu d’aquest concert solidari és doble: per una banda, volen recaptar fons després de gairebé dos anys de pandèmia i, per l’altra, volen donar visibilitat a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La  Local | 23/06/2021 a les 13:27 0
 

La Fundació Nen Déu, juntament amb la Fundació DTI, ha organitzat pel pròxim dilluns 28 de juny un concert solidari protagonitzat per l’Escolania de Montserrat i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre a l’escenari del Palau de la Música Catalana i comptarà amb peces de Händel, Haydn i Anselm Viola.

Des de la Fundació Nen Déu expliquen que l’objectiu d’aquest concert solidari és doble: per una banda, volen recaptar fons després de gairebé dos anys de pandèmia i, per l’altra, volen donar visibilitat a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Nen Déu és una entitat social que treballa a Barcelona des de 1892. Ofereix educació i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física als seus Centres: dos a Barcelona, l’Escola d’Educació Especial i el Centre d’Atenció especialitzada; i dos a Tiana, el taller ocupacional i la llar-residència Mare Carme.

La  Local