Ensenyament

La majoria dels centres de Tiana comencen el curs escolar amb millores

Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

Aire acondicionat i aparcacotxets a l'Escorxador, primera fase del projecte d'aïllament del Tiziana i mòduls de reforç a l'Institut Tiana.

Marta  López | 10/09/2019 a les 13:49 0
 

El dijous 12 de setembre es donarà el tret de sortida al nou curs escolar. La majoria dels centres de Tiana començaran el curs 2019-2020 amb millores que s’han dut a terme durant els mesos d’estiu.

En primer lloc, l’edifici de l’Escorxador de l’Escola Bressol Municipal El més petit de tots comptarà amb dos aparells d’aire condicionat, tal com explica la regidora d’Educació, Mireia Salvador:

 

A més a més, durant el setembre també s’instal·larà a l’Escorxador un aparcacotxets:

 

En segon lloc, l’escola Tiziana ja podrà comptar amb les millores que s’ha produït amb la primera fase del projecte d’aïllament. La regidora explica que l’objectiu d’aquest projecte era fer l’escola més segura i sostenible. En termes de sostenibilitat, s’ha fet una millora de l’aïllament tèrmic i acústic:

 

En matèria de seguretat, s’han modificat les finestres:

 

Ara només quedarà dur a terme la segona fase del projecte, inclosa en les inversions dels pressupostos del 2019 provinents del romanent líquid de tresoreria dels del 2018.

Per últim, s’han instal·lat mòduls amb 4 aules de reforç per l’Institut Tiana, a causa de l’ampliació de 3 línies que es va fer l’any passat. Les aules estaran llestes per començar el curs:

 

També s’ha fet una millora de la mobilitat a la zona de l’institut per tal de millorar la seguretat de l’alumnat i el professorat. Els vehicles podran arribar fins al pavelló municipal.

Marta López
Marta  López