Solidaritat

La piscina municipal participa en una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Salt del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" d'edicions anteriors / Font: Ajuntament de Tiana / Marc Brugat Segales

Durant tot el diumenge 11 de juliol es vendrà material i tots els diners recaptats tant d’aquest material com de les entrades pagades en metàl·lic es destinaran a aquesta causa.

La  Local | 08/07/2021 a les 9:55 0
 

La piscina municipal de Tiana es suma, un any més, a la iniciativa solidària de Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que tindrà lloc aquest diumenge 11 de juliol. Durant tot el dia es vendrà material i tots els diners recaptats tant d’aquest material com de les entrades pagades en metàl·lic es destinaran a aquesta causa.

Enguany, la campanya posa l’accent en els programes per a les persones recentment diagnosticades, que moltes vegades es troben soles i no saben què fer després de rebre el diagnòstic. Els diners recaptats es destinaran als programes d’acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica, crònica i sense cura, de la qual es desconeix la causa. Avui dia afecta 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l’Estat.

La  Local