Cultura

La Sala Albéniz acull la majoria de conferències de l’AEU TIMÓ programades pel mes de novembre

Foto: Facebook AEU TIMÓ. / martalopez

Aquest dijous 11 serà l'escenari de la conferència protagonitzada pel periodista de TV3 Vicenç Lozano i dimecres 24 acollirà l’acte de celebració dels 10 anys de l’Aula que no es va poder fer al setembre.

Marta  López | 09/11/2021 a les 12:52 0
 

El passat dijous 4 de novembre, la Sala Albéniz va tornar a acollir les conferències de l’Aula d’Extensió Universitària de Tiana i Montgat després del parèntesi produït tant per les obres de climatització com per la pandèmia.

Una setmana després, dijous 11 de novembre, el teatre tianenc serà l’escenari, de nou, de la pròxima conferència organitzada per l’Aula. La Carme Cantarell explica que aquest cop el convidat serà el periodista de TV3 Vicenç Lozano, que parlarà sobre el conflicte dels Balcans:

 

Les dues últimes conferències del primer trimestre ja tindran lloc a la Sala Pau Casals de Montgat. Abans, però, el dimecres 24 de novembre es durà a terme a la Sala Albéniz l’acte de celebració dels 10 anys de l’Aula que no es va poder fer al setembre:

 

Des de l’Aula recorden que aquestes sessions estan obertes a qualsevol persona i pensades per a públic adult de qualsevol edat.

Marta López
Marta  López