La secció local de Ciutadans a Tiana engega amb una dotzena de membres

La  Local | 08/09/2018 a les 23:40 0
 

Rosa Cristo, coordinadora i portaveu, explica que encara no sap si es presentaran a les municipals de l’any que ve

Després dels resultats obtinguts a les últimes eleccions autonòmiques del 21 de desembre, on Ciutadans va aconseguir més de 1.000 vots, han creat l’agrupació local per donar resposta als seus votants. Rosa Cristo, veïna del centre de Tiana i coordinadora de la secció, n’explica els motius:

D’altra banda, no poden donar resposta sobre si es presentaran a les properes eleccions municipals perquè és una decisió que depèn de la direcció general del partit.

L’agrupació local està formada per una dotzena de membres i esperen continuar creixent. Per això avui han muntat una carpa informativa davant de la Cooperativa on repartien globus i mandarines a més d’informació per donar-se a conèixer entre els tianencs. La portaveu explica que la interacció amb la gent ha estat positiva ja que considera que han donat resposta a tots els dubtes que se’ls plantejaven. A més, emfatitza en el bon ambient que han sentit per la Festa Major del poble.

Com a iniciativa per mantenir activa la secció tenen pensat posar un cop al mes una taula informativa o una carpa com la d’avui per tenir comunicació oberta amb els seus votants.

La  Local