Esports

La tianenca Núria Minoves s’endinsa en el món de la marxa aquàtica

La Núria Minoves, aquest dijous, als estudis de La Local. / martalopez

Ha format part de la Selecció Catalana d’aquesta disciplina esportiva, que, juntament amb quatre països més, ha participat en l'Open Internacional d'Itàlia.

Marta  López | 11/10/2019 a les 13:54 0
 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’Open Internacional de Marxa Aquàtica al poble d’Alesso, a Itàlia. La tianenca Núria Minoves ha format part de la Selecció Catalana d’aquesta disciplina esportiva, que, juntament amb quatre països més, ha participat en la competició:

 

L’Open, que va tenir lloc el dissabte 5 d’octubre, es va complementar amb un record guiness que va tenir lloc el diumenge:

 

Tot i que el nom ja dóna una pista, la Núria explica en què consisteix aquest nou esport:

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha incorporat recentment la marxa aquàtica entre els seus esports:

 

És precisament a través del Club Excursionista de Tiana i la FEEC que la Núria ha arribat aquest mateix any fins a aquest esport:

 

Aquesta, doncs, ha sigut la seva primera competició:

 

La Núria explica com va ser l’experiència grupal i individual:

 

Segons la Núria Minoves, aquest esport és accessible i pot obrir les portes a persones que no practiquen habitualment cap esport:

 

El 10 de maig es farà un Open Internacional de Marxa Aquàtica a Salou, on la Núria espera que més tianencs i tianenques s’animin a participar. Mentrestant, seguirà practicant aquest esport sempre que la temperatura de l’aigua li ho permeti.

Marta López
Marta  López