Comerç

La Yeho es trasllada a l’antic local del supermercat Navarro

El nou Espai Ecològic el traslladaran a aquest local d'Anselm Clavé amb La Pau / Alexia Guilera

La idea és que el nou comerç, que a més de botiga també tindrà bar amb terrasseta, pugui estar funcionant el mes de setembre, per Festa Major.

Alèxia  Guilera | 16/05/2017 a les 20:37 0
 

L’Espai Ecològic, la botiga d’alimentació i productes ecològics que fa dues dècades va obrir la Yeho Gel, es trasllada. L’actual botiga se’ls queda petita perquè ja fa temps que l’Espai Ecològic vol obrir les ales, per això la Yeho ha decidit traslladar el negoci al local que havia ocupat el supermercat Navarro, a la cantonada del carrer La Pau amb Anselm Clavé. La idea és que el nou comerç pugui estar funcionant el mes de setembre, per Festa Major. Tot plegat, com diu la mateixa Yeho, “és un projecte de creixement”:

 

Quan el juliol del 2015 el supermercat Navarro de dalt va abaixar definitivament la persiana, la Yeho va començar a donar voltes a la possibilitat de créixer i ampliar el seu comerç traslladant-se allà i, segurament per això, les negociacions no van durar gaire:

 

El nou Espai Ecològic seguirà tenint la part de botiga que té actualment, més un espai on es faran tallers i classes obertes de cuina, sempre relacionada amb el món de la nutrició ecològica. També hi haurà un petit bar on es podran prendre sucs, infusions o tes que la Yeho ven a l’Espai Ecològic, a més de rebosteria i dolços vegans, sense gluten o sense sucre. Del bar s’encarregarà la Silvana Fernández, una persona molt propera a la Yeho i que va portar molts anys el Tiriti.

 

Un dels factors que anima especialment la Yeho a emprendre aquesta aventura és que la zona d’Anselm Clavé, que ja és una zona semipacificada, començarà a revitalitzar-se:

 

Al nou Espai Ecològic, que tindrà terrassa al carrer Anselm Clavé, també s’hi faran tastos de vins, cates i maridatges.

Alèxia  Guilera