L’ACIST i l’ACISM distribueixen el talonari de descomptes i promocions MontgaTTiana

El talonari de butxaca. Font: ACIST. / martalopez

La iniciativa s’inclou dins del pla del comerç local de l’ACIST i se suma a altres activitats que pretenen impulsar la xarxa de comerços i serveis locals.

Marta  López | 03/07/2019 a les 11:31 0
 

Per segon any consecutiu, les associacions de comerciants de Tiana i Montgat han elaborat un talonari de butxaca amb descomptes i promocions per a més de 80 comerços i serveis d’ambos municipis.

El talonari, que duu el nom de MontgaTTiana, es va distribuir a mitjans de juny a més de 8.000 habitatges i conté ofertes que s’allargaran fins a finals de setembre i algunes fins a finals d’any.

Aquesta campanya de promoció inclou esmorzars gratuïts, obsequis i descomptes de fins al 80% en alimentació, pastisseria i restaurants, moda i merceria, estètica i perruqueria, òptica i salut dental, gimnasos, teràpies, autoescoles i motor, assegurances, immobiliàries, gestoria i consultoria, pintors, reformes, serveis de neteja, planta i flor, llibres, art, entre d’altres.

Tal com expliquen des de l’ACIST, el talonari compta amb el suport de les regidories de promoció econòmica d’ambdós ajuntaments. Concretament, la iniciativa s’inclou dins del pla del comerç local de l’ACIST i se suma a altres activitats que pretenen impulsar la xarxa de comerços i serveis locals.

Algunes ja s’han realitzat a principis d’any, com el Rasca i Guanya i la Guia comercial. D’altres es començaran a promocionar a partir de setembre, com La Targeta client i el Compra i guanya de Nadal.

Marta López
Marta  López