Cultura

L’Agrupació porta “El Conte de Nadal” a la Sala Albéniz

El cartell de la representació d'El Conte de Nadal de l'Agrupació Artística del Casal / martalopez

El 15, 16 i 17 de desembre es representarà el popular conte de Charles Dickens, amb la visió particular dels directors Roger Arjona i Enric Monreal.

Marta  López | 11/12/2017 a les 10:58 0
 

L’Agrupació Artística del Casal representarà el popular “Conte de Nadal” de Charles Dickens a la Sala Albéniz els dies 15, 16 i 17 de desembre, sota la direcció del Roger Arjona i Enric Monreal. Tots dos expliquen a La Local que tenien la voluntat de recuperar un espectacle nadalenc que la companyia ja havia treballat anteriorment, però amb el guió revisat i actualitzat. L’Enric Monreal explica en què es basa aquesta actualització:

 

En Roger Arjona afegeix que aquesta revisió també es veurà en la posada en escena, gràcies a les possibilitats de les noves tecnologies. L’objectiu final és que acabin gaudint de la obra tan els nens com els pares. Els dos directors diuen que no busquen que sigui un espectacle únicament dirigit als infants, sinó a tots els públics:

 

També destaquen la participació dels infants de l’escola de teatre de l’entitat, que ha permès la barreja entre les generacions més petites i les més grans:

 

El Noa, un dels alumnes que participarà a l’obra i que forma part de l’escola de teatre des de fa tres anys, afirma que ha sigut una experiència totalment diferent treballar en aquesta producció comparada amb les obres que fan amb l’escola:

 

L’estrena serà aquest divendres 15 de desembre a les 21:30. Dissabte es faran dues funcions, una a les 18 i una altra a les 21:30. Diumenge hi haurà sessió única a les 18.

Es poden comprar les entrades a través de Ticketea de forma online, on es pot gaudir d’ofertes exclusives. Durant la funció hi haurà un servei exclusiu de bar, on es podran comprar crispetes i llaminadures.

Marta López
Marta  López