Ensenyament

L’Ajuntament de Tiana obrirà del 21 al 30 d’octubre el període per sol·licitar els ajuts econòmics pel curs escolar 2019-2020

/ martalopez

En total són tres ajuts diferents, que engloben des del primer cicle d'educació infantil fins a secundària

Marta  López | 08/10/2019 a les 12:51 0
 

L’Ajuntament de Tiana obrirà del 21 al 30 d’octubre el període per sol·licitar els ajuts econòmics pel curs escolar 2019-2020. Les bases de la convocatòria, aprovades en el passat ple de setembre, ja estan disponibles a la web municipal.

Recordem que en total seran tres ajuts diferents. El primer està destinat a l’escolarització i el servei de menjador pels infants matriculats a l’Escola Bressol Municipal.

El segon comprèn un seguit d’ajuts que van des del segon cicle d’educació infantil fins a secundària. Es tracta del material escolar i llibres de text per a les etapes de segon cicle d’infantil, primària i secundària; les sortides escolars d’un dia en les mateixes etapes i el servei de menjador en el segon cicle d’educació infantil i primària.

El tercer i últim ajut s’atorga a persones amb recursos insuficients per fer front a despeses específiques, de caràcter extraordinari, en aquest cas a l’accés activitats extraescolars d’àmbit esportiu, artístic i de lleure. Els ajuts van dirigits als infants i joves empadronats a Tiana i nascuts entre el 2002 i el 2019, ambdós inclosos.

Les activitats extraescolars que s’inclouen a l’ajut pertanyen a les organitzades per les entitats esportives de Tiana inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament que prèviament s’hagin adherit als ajuts, les entitats esportives o empreses amb concessió que prestin serveis a instal·lacions municipals que també s’hagin adherit als ajuts, les AMPA’s de Tiana i l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Les sol·licituds, que s’hauran de formalitzar mitjançant instància que es proporcionarà a l’Ajuntament, s’hauran de lliurar a Registre de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 8:30 a 14 i dimarts de 16:30 a 19:30h.

Marta López
Marta  López