Política

L’ANC Tiana i Montgat Decideix organitzen un autocar per anar a la manifestació de Madrid

Concentració del passat dimarts a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament. / martalopez

El punt de sortida serà a les sis de la matinada a la Catequística, i des d’allà es dirigirà fins a la Plaça de les Mallorquines, davant de l’estació de Montgat.

Marta  López | 15/03/2019 a les 13:19 0
 

L’Assemblea Nacional Catalana de Tiana i el col·lectiu Montgat Decideix han organitzat per aquest dissabte un autocar per anar fins a la manifestació que l’ANC i Òmnium han convocat a Madrid.

Des de l’ANC Tiana expliquen que l’autocar compta amb un total de 60 places, una xifra que no ha sigut suficient per a la demanada que han tingut. És per això que han anat reconduint a les persones que s’han quedat fora cap a diverses territorials del Maresme, de Badalona i de Barcelona.

https://twitter.com/montgatdecideix/status/1106267161029500929

Així doncs, un autocar ple de tianencs i montgatins es dirigirà demà cap a la manifestació. El punt de sortida serà a les sis de la matinada a la Catequística, i des d’allà es dirigirà fins a la Plaça de les Mallorquines, davant de l’estació de Montgat. El viatge serà d’un dia i es tornarà el diumenge cap a la matinada.

La manifestació, convocada per l’ANC i Òmnium, té el suport de l’Associació Catalana pels Drets Civils, partits sobiranistes catalans, bascos i gallecs i sindicats. Començarà a les sis de la tarda del dissabte 16 de març i anirà des d’Atocha fins a la plaça Cibeles, passant pel passeig del Prado.

Un cop allà, hi haurà instal·lat un escenari, a la cruïlla amb Alcalà, on es farà un acte que s’espera que duri una hora. Representants de les entitats, partits i sindicats realitzaran parlaments, hi haurà espectacle musical i es projectaran vídeos amb els moments del judici.

La manifestació d’aquest 16 de març a Madrid és una de les principals mobilitzacions que des de les entitats i partits sobiranistes s’han organitzat per protestar pel judici del procés. A Tiana, d’ençà que ha començat el judici, s’han fet concentracions i enganxades de cartells.

Marta López
Marta  López