Esports

L’Aquatrail celebra la seva tercera edició després de l’aturada de l’any passat

Foto de l'edició del 2019 durant la sortida de la cursa dels més menuts / Guillem Francàs / martalopez

La Piscina Municipal de Tiana i la Serralada de Marina tornaran a ser, aquest diumenge 5 de setembre, els escenaris d’aquesta prova esportiva que haurà de seguir el protocol Covid-19.

Marta  López | 03/09/2021 a les 14:11 0
 

El Club Fes Tri Tiana celebra aquest diumenge 5 de setembre la tercera edició de l’Aquatrail, la jornada esportiva i solidària que duen a terme amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló. En David Vergés, president i entrenador, explica que, enguany, tots els beneficis aniran destinats a una associació centrada en la síndrome de Rett:

 

Tots els participants, a la recollida del dorsal, hauran de donar un mínim de 5 euros que es destinaran a aquesta associació:

 

Una tercera edició que no es va poder dur a terme l’any passat a causa de la pandèmia i que han volgut recuperar aquest 2021 adaptada al context actual de la crisi sanitària. Això vol dir que, tal com explica en David Vergés, han hagut de fer un protocol Covid:

 

La Piscina Municipal de Tiana i la Serralada de Marina, doncs, tornaran a ser els escenaris d’aquesta prova esportiva. La sortida es farà a les deu del matí. Des de Fes Tri estan satisfets perquè han aconseguit omplir les places previstes:

 

Després de l’Aquatrail, el següent pas del club serà començar a idear la pròxima temporada:

 

Marta López
Marta  López