Partits | Política

L’assemblea de Junts ratifica els seus dos regidors en el càrrec

Una assemblea recent de Junts / Alexia Guilera

Ha donat compliment així a un punt del codi ètic de l'agrupació d'electors, que donava la possibilitat de fer un relleu de regidors quan aquests formen part de l’oposició

La  Local | 21/06/2017 a les 9:40 0
 

Junts per Tiana ha ratificat, aquest dilluns per unanimitat, els dos regidors que representen l’agrupació d’electors al ple municipal de l’Ajuntament de Tiana. Isaac Salvatierra i Cristina Comas han rebut la confiança de l’assemblea de la formació política, amb 11 vots de tots els assistents. Per això, continuaran com a regidors a l’Ajuntament fins al final del mandat, previst pel maig del 2019.

L’assemblea ha donat compliment així a un punt del codi ètic de Junts, que dóna la possibilitat de fer un relleu de regidors quan aquests formen part de l’oposició, perquè la resta de la llista pugui aprendre el funcionament intern de l’Ajuntament.

El portaveu municipal de Junts, Isaac Salvatierra, ha assenyalat que “al final, no és tant important qui està a dalt o qui està segons l’ordre establert, sinó el treball conjunt i el treball en equip”.

La  Local