Política

L’assemblea local del PSC Tiana escull Albert Sales com a candidat a l’alcaldia

Albert Sales a l'assemblea del passat octubre. / martalopez

Durant l’assemblea també va intervenir Ester Pujol, que va fer un discurs de comiat expressant les raons per les quals no es tornava a presentar.

Marta  López | 26/10/2018 a les 10:09 0
 

Després de l’anunci de l’actual alcaldessa de Tiana, Ester Pujol, dient que no es presentaria com a candidata a l’alcaldia de l’Ajuntament de Tiana a les properes eleccions municipals; el PSC Tiana, partit que ella representa al consistori, necessitava un nou candidat o candidata.

I així ho van fer. Aquest dijous, a les 8 del vespre, l’assemblea local es va reunir a la Sala d’Exposicions del Casal per escollir un nou representant. Finalment, l’agrupació del PSC Tiana va votar per unanimitat a l’Albert Sales, fins aleshores primer secretari del partit, que va ser l’únic que va presentar-se al procés de primàries.

Sales va expressar el seu agraïment cap als companys i companyes que li han donat suport i va voler destacar el repte que suposa liderar l’agrupació socialista:

 

Així doncs, els comicis, que tindran lloc el 26 de maig del 2019, duran com a cap de llista a Sales. Ara només queda iniciar el procés d’elaboració del programa electoral i de la resta de la llista que s’unirà al projecte del nou candidat. Un projecte que, segons Albert Sales, voldrà ser innovador:

 

Durant l’assemblea també va intervenir Ester Pujol, que va fer un discurs de comiat expressant les raons per les quals no es tornava a presentar. Entre d’altres, hi ha dos motius de pes, explica Pujol. En primer lloc, mantenir la paraula que va donar als comicis de l’any 2015, on va anunciar que seria el seu “segon i darrer mandat”:

 

L’altre motiu està relacionat amb la seva incorporació al mercat laboral:

 

L’actual alcaldessa va manifestar el seu suport al nou candidat i va recordar que tindrà el repte “de no deixar perdre el que hem estat capaços d’aconseguir i preservar fins ara”.

Marta López
Marta  López