Cultura | Gent gran

L’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ comença el segon trimestre

Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Font: http://www.lamurtra.cat/ / martalopez

Un nou cicle de conferències quinzenals que es faran de gener a març entre la Sala Pau Casals de Montgat i la Sala Albéniz de Tiana.

Marta  López | 07/01/2020 a les 11:40 0
 

L’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ comença l’any estrenant el segon trimestre del curs. Un nou cicle de conferències quinzenals que es faran de gener a març entre la Sala Pau Casals de Montgat i la Sala Albéniz de Tiana.

Serà aquesta última qui acollirà la primera xerrada de l’any, a càrrec del tianenc Emili Muñoz. El pròxim dijous 9 de gener, a dos quarts de set de la tarda, el professor d’història parlarà sobre l’escultura contemporània en espais públics a través de la Barcelona Olímpica. La Isabel Monseny ho explica:

 

La propera xerrada es farà el 23 de gener a Montgat i anirà a càrrec del badaloní Joan Rosàs, que explicarà el paper que va jugar el monestir de Sant Jeroni de la Murtra al llarg de la història:

 

Després de la conferència tindrà lloc l’Assemblea General de Socis. A més, per completar l’explicació de la xerrada, l’Aula organitzarà una excursió al mateix monestir per conèixer-lo de primera mà. La visita guiada es farà el dijous 30 de gener al matí.

L’AEU TIMÓ tornarà a la Sala Albéniz el 6 de febrer i el 5 de març per parlar de dues figures històriques: Nelson Mandela i Frida Khalo.

Marta López
Marta  López