Cultura

Les il·lustracions d’Enric Monreal protagonitzen l’última exposició de l’Espai Cultural abans de les vacances

Font: Junts per Tiana. / martalopez

Aquest divendres 16 de juliol, a les sis de la tarda, tindrà lloc la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar cada tarda de sis a dos quarts de nou entre setmana i els matins d’onze a dues durant els caps de setmana

Marta  López | 16/07/2021 a les 13:03 0
 

L’Espai Cultural tanca per vacances, però abans, les il·lustracions d’Enric Monreal protagonitzaran una última exposició del 16 al 25 de juliol. Sota el nom de “Freakshow”, la mostra estarà conformada per peces que ha elaborat durant l’últim any:

 

Un any durant el qual l’actor i dibuixant tianenc ha recuperat el contacte amb aquesta última disciplina, que havia deixat aparcada:

 

L’Enric Monreal explica que s’ha marcat una rutina i una dinàmica de dibuix que vol seguir mantenint:

 

Les obres exposades seran en format petit, sobre paper, barrejant tintes i aquarel·les. Monreal ha escollit gairebé una trentena d’entre totes les il·lustracions que ha elaborat:

 

La resta, tot i que no estaran exposades i emmarcades, també estaran a la venda:

 

Aquest divendres 16 de juliol, a les sis de la tarda, tindrà lloc la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar cada tarda de sis a dos quarts de nou entre setmana i els matins d’onze a dues durant els caps de setmana. Enric Monreal diu que la seva intenció, si no surt cap impediment d’última hora, és estar-hi present cada dia per poder comentar la seva obra amb els visitants que s’apropin a l’Espai Cultural.

Marta López
Marta  López