Menjar i beure

Les mones més dolces i com sempre molt animades

/ sergiquevedo

El gran nombre de pel·lícules d’animació i les sèries més vistes als canals infantils copen les propostes de les mones aquest any a Tiana.

Sergi  Quevedo | 12/04/2017 a les 20:19 0
 

Trolls, Canta, La Patrulla Canina, Superwings, Frozen, Rapunsel, Vaiana, Buscando a Dory, Lday Bugg … són alguns dels noms dels èxits cinematogràfics d’animació dels darrers temps o de les sèries que els més petits de la casa devoren en els canals infantils. Ara també les podran devorar aquesta Pasqua, perquè totes elles tenen la seva representació en les diverses mones que estan a la venta a les pastisseries de Tiana. Totes les possibilitats imaginables i tots els dibuixos que triomfen estan a disposició dels paladars. Segons la Pilar Solà, de Can Pau, el d’aquest any ha estat una bogeria pel gran número de series i pel·lícules que hi havia

 

També ho han notat a Ca l’Aixelà. Ja no hi ha un personatge central. El món de l’animació ha arribat un punt que fa que hi hagi moltes novetats. Ho explica Griselda Aixelà

 

Però aquestes són les grans novetats, però tot i això no són les úniques. Pels més clàssics podem trobar altres opcions com les tradicionals mones que son amb ous durs i que hi ha un ou per cada any del fillol. Aquestes també hi seran a totes dues pastisseries, com ens comenten les mestresses.

 

Els preus varien entre els 20 i 60 euros. Encara que reconeix que les que més es venen son les que estan entre els 30 i els 35 euros. Tot i ser Setmana Santa i que molta gent gaudeix de vacances, no és el cas de les pastisseries que tenen molta feina aquests dies.

Sergi  Quevedo