Salut

Les Policies Locals de Tiana, Montgat i Badalona faran controls policials aquest cap de setmana

Vehicle de la Policia Local / martamestre

Treballaran conjuntament per recordar l'obligatorietat del confinament i evitar que persones i vehicles circulin pel carrer per causes alienes a les decretades per les autoritats

Marta  López | 20/03/2020 a les 16:39 0
 

Aquest cap de setmana la Policia Local de Tiana treballarà conjuntament amb la de Montgat i Badalona per realitzar controls policials a persones i vehicles. L’objectiu és recordar l’obligatorietat del confinament i evitar que circulin pel carrer per causes alienes a les decretades per les autoritats. Recordem quines són:

A més, Protecció Civil actualitza cada dia les preguntes més freqüents relacionades amb el confinament i l’estat d’alarma pel coronavirus i intenta donar resposta a tots els dubtes que la població pugui tenir:

Aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra també faran controls policials a les carreteres d’arreu de Catalunya per evitar que la gent marxi a la seva segona residència. Segons les últimes dades oferides pel Conseller d’Interior, Miquel Buch, els Mossos han realitzat 8.781 identificacions de vehicles, 5 tancaments de locals, 9 actes de denúncia a establiments oberts i 10.247 identificacions a persones que estaven al carrer.

Marta López
Marta  López