Menjar i beure

Les terrasses es preparen per obrir

Preparatius de la terrassa. Font: Les Terrasses de Sant Romà / martalopez

Aquest dimarts es posen en marxa, tot i que a mig gas, les terrasses de diversos restaurants de Tiana.

Marta  López | 25/05/2020 a les 17:17 0
 

Els bars i restaurants que disposen de terrasses a l’aire lliure i a la via pública podran reobrir-les al 50% de la seva capacitat. Després de dos mesos tancats, l’única opció que tenien fins ara era oferir menjar per emportar i/o a domicili. Amb l’entrada de Tiana a la fase 1, podran activar-se de nou però a mig gas.

Un d’aquests restaurants és les Terrasses de Sant Romà, que fent honor al seu nom, obriran la part exterior a partir d’aquest dimarts. L’Eduard, cuiner del restaurant, explica com s’ha organitzat:

 

Obriran matins de dimarts a diumenge i nits de dijous a dissabte. L’horari d’obertura s’adaptarà a la situació actual:

 

Així doncs, l’Eduard recomana fer una reserva prèvia, com les que ja han rebut per aquesta setmana:

 

El ritme, però, no serà el mateix que abans de l’inici de l’estat d’alarma. Per exemple, han hagut de reduir el menú. L’Eduard defineix la situació actual com a incerta:

 

Un altre restaurant que obrirà la seva terrassa aquest dimarts és el Mas Blanc. De moment, obriran la cuina només els migdies, d’una a quatre de la tarda, però esperen anar augmentat l’horari a poc a poc. També recomanen reservar taula a través del telèfon 608 712 447.

També ho farà el Tirati Tiriti, que tornen a recuperar l’activitat amb l’horari habitual, prenent les mesures necessàries i mantenint les distàncies de seguretat.

El restaurant del Casino de Tiana també obre aquest dimarts el seu espai de terrassa de deu del matí a nou de la nit. Oferiran el menú d’una del migdia a quatre de la tarda i els caps de setmana allargaran el servei fins a les onze.

En Feliu, el responsable del restaurant, explica que han pres les mesures pertinents respecte a la Covid-19 per tal de poder donar el millor servei atenent a les restriccions previstes.

A partir de l’1 de juny tenen previst ampliar aquest horari de nou del matí a onze de la nit, oferint també sopars i oferint servei de dinar i sopar amb una capacitat màxima d’aforament de 50 persones.

Altres restaurants, com l’Avi Mingo, no tenen espai de terrassa i no podran oferir aquest servei. Tot i això, continuaran oferint menjar per emportar i a domicili.

Marta López
Marta  López