Medi Ambient

L’exposició “Parc de la Serralada de Marina” arriba a Tiana aquest dimarts

Un dels plafons que, dins de Tiana, guien pel parc de la Serralada de Marina. Foto: Costa de BCN Maresme / lalocal

El fil conductor de l’exposició anirà de la mà del personatge de la Marina, una noia laietana del poblat ibèric de les Maleses. Els dibuixos són d’Agnés Perelló.

Anna  Molas | 28/04/2017 a les 12:33 0
 

Dimarts, 2 de maig, a les 12h, s’inaugura l’exposició itinerant “Parc de la Serralada Marina” a la Biblioteca Can Baratau de Tiana. Després de passar per indrets com ara Santa Coloma de Gramenet, Mataró i Badalona, es quedarà a Tiana fins el 26 de maig.

L’exposició constarà de deu plafons amb quaranta il·lustracions de la flora i fauna de la serralada. Ho explica el regidor de Sostenibilitat i Medi Ambient, Xavier Doñate:

 

El fil conductor de l’exposició anirà de la mà del personatge de la Marina, una noia laietana del poblat ibèric de les Maleses. Els dibuixos són d’Agnés Perelló i tenen la intenció de sensibilitzar els municipis del parc sobre la importància de conservar-ne l’ecosistema i promoure activitats respectuoses amb el Medi Ambient.

A més, per als membres de la Llar de Persones Grans hi ha organitzada una excursió a les 11h, també dimarts vinent,  a l’indret on es va fer la recent plantada popular a Tiana, a la ronda Ernest Lluch. Allà s’explicaran dades sobre la història de l’ecosistema de la Serralada de Marina. Com a obsequi per la seva participació a la plantada popular, tres dels plafons de l’exposició estaran ubicats a la Llar de Persones Grans (c/Anselm Clavé, 20) a partir del mes de maig.

La regidoria de Medi Ambient de Tiana ha sol·licitat allotjar unes setmanes l’exposició, que està organitzada pel Consorci del Parc de la Serralada de Marina. Durant aquest temps, es duran a terme al poble diverses activitats didàctiques sobre la Serralada i de conscienciació sobre el Medi Ambient, adreçades tant per a nens i nenes com per adults. Pròximament es farà pública la programació.

Anna  Molas