Km. 0 | Menjar i beure

Melmelària obre les portes de l’obrador aquest cap de setmana

/ martalopez

Es tracta del Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ja fa 4 anys que està en actiu. El celler Quim Batlle i l’obrador de Melmelària són els dos productors locals que s’hi han afegit.

Marta  López | 29/05/2019 a les 11:45 0
 

El cap de setmana de l’1 al 2 de juny s’obriran al públic obradors, bodegues, tallers d’artesania i horts d’arreu de Catalunya per mostrar què fan i com fan els productes de proximitat que elaboren. Es tracta del Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ja fa 4 anys que està en actiu.

En el cas de Tiana, el celler Quim Batlle i l’obrador de Melmelària són els dos productors locals que s’han afegit a aquesta iniciativa. La Cristina Martorell explica que ja és el tercer any que hi participa:

 

Les portes de l’obrador estaran obertes dissabte i diumenge de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre:

 

La Cristina explica que també es podrà visitar el petit hort on conrea alguns dels seus ingredients:

 

Per acabar, els visitants podran tastar les melmelades i comprar les que més els hi hagi agradat:

 

La visita és gratuïta i oberta a tothom. En el cas del celler Quim Batlle, l’horari de visites serà el dissabte de deu del matí a dues del migdia i de quatre a set de la tarda i el diumenge només al matí.

Paral·lelament al Benvinguts a Pagès, aquest divendres 31 de maig el celler oferirà un nou enotast amb un Maridatge de Mar i Muntanya. En aquest cas, requereix inscripció prèvia a blancomg@tiana.cat i té un preu de 7 euros. L’enotast començarà a dos quarts de vuit del vespre i acabarà aproximadament a les nou de la nit.

Marta López
Marta  López