Cultura | D'acords

Noè Escolà tanca el Cicle d’Acords d’aquest any amb molt ritme

/ martalopez

El cantautor ha presentat a Can Riera el seu darrer disc, una trilogia que recull estils diferents

La  Local | 09/12/2019 a les 13:11 0
 

“Deliris poètics” és el nom de l’últim llançament de Noè Escolà. El disc, dividit en tres parts, combina poesia i música que va des del jazz al funky, fins i tot amb algun tema d’estil calipso.

 

Escolà va reunir ahir a Can Riera un gran nombre de tianencs i tianenques de totes les edats. Durant poc més d’una hora, va presentar el nou àlbum alternant la veu, el saxo i el teclat, acompanyat de l’Anna Tobias al baix i l’Aleix Tobias a la bateria.

 

“Tiana, us demano disculpes”, deia el cantant per introduir el primer tema. Un ritme frenètic despertava les danses dels més petits i sorprenia els més grans. Després, el tempo va anar variant des de poesies musicades sobre desamor fins a cançons plenes de vida i reivindicació com “Power Woman Revolution”. L’Acari Bertran, percussionista, va pujar a l’escenari en dos dels temes més alegres per aportar encara més vitalitat.

 

El somriure dels músics mentre actuaven mostrava la seva passió i entrega, i així ho van contagiar al públic quan, ja a punt d’acabar, els van demanar una altra cançó. Escolà va respondre amb unes poesies enllaçades, la majoria inspirades en Tiana, que van emocionar a la sala. Finalment, però, l’espectacle es va tancar tal com havia començat: amb un èxit festiu que va aixecar a més d’un de la cadira.

El concert va ser l’últim del 2019 dins el Cicle d’Acords, ja que el proper tindrà lloc el 12 de gener amb l’actuació de DeLIS Duo. El protagonista d’ahir va aprofitar per celebrar l’èxit de la iniciativa:

 

Una notícia elaborada per Helena Oset.

La  Local