Vòlei

Olaya Rais: “El Vòlei Tiana viu un any de transició”

Foto de presentació del Vòlei Tiana 2016-17, fa poques setmanes, al pavelló municipal. / sergiquevedo

Amb nous entrenadors, nova coordinació i noves categories comença una etapa nova per al club, tot i que no hi ha hagut, per ara, gaire bons resultats

Sergi  Quevedo | 22/11/2016 a les 21:14 0
 

Nous aires al Vòlei Tiana. L’entitat ha començat un any amb moltes ganes i moltes novetats. El Sènior ha començat una nova etapa amb Olaya Rais al capdavant, que ha fet un conjunt basat en els dos equips que tenia la temporada passada i que ara mateix encara “s’estan conjuntant”. L’entrenadora creu que estan en un moment de transició i que cal conjuntar-se. Olaya Rais

 

L’entrenadora considera que l’equip ha de millorar i cal tenir en compte que, per a ella, també és la primera experiència a un equip d’aquest nivell. Fins ara ha entrenat conjunts de categories inferiors:

 

El Masculí es proposa guanyar un set

L’altra gran novetat ha estat l’equip masculí,  que s’ha format nou. Rais creu que s’ha de millorar, per això té un objectiu: guanyar un set aquesta temporada. Ricard Llort és l’entrenador. Explica que cal anar partit a partit i anar aconseguit petites fites.

 

Un altre dels equips tianencs que ara porta en Ricard Llort és l’Infantil femení, que ha començat en un molt bon moment:

 

El vòlei tianenc ha començat, doncs, temporada amb força i ganes, malgrat que aquesta temporada és de transició per a tots els equips.

Sergi  Quevedo