Partits

Olga Rué: “En un govern amb PDeCAT podriem haver parlat de tot”

Olga Rué durant el ple de gener de 2019 / martifrancas

Qui va ser cap de llista del PDeCAT a les eleccions del 2015 fa balanç de la legislatura

Martí  Francàs | 28/02/2019 a les 18:12 0
 

Olga Rué es va presentar com a cap de llista del PDeCAT a les eleccions municipals del 2015 amb l’objectiu de guanyar-les. La seva elecció va ser part del canvi d’imatge general que s’estava donant al partit a nivell nacional en aquell moment. Les previsions eren positives però a l’hora de la veritat els resultats van ser decebedors. PDeCAT va ser la segona força i el posterior pacte entre ERC i PSC van deixar a Olga Rué com a cap de l’oposició.

 

Es va acceptar aquest rol i es va exercir durant els dos primers anys de la legislatura.

 

Fins que els fets de l’1 d’octubre van remoure-ho tot i van trencar el govern.

 

El PDeCAT es va postular, com a força independentista més votada, per agafar el govern del poble però consideren que van ser bloquejats pel tàndem format per JUNTS i la CUP. Assegura que els models de poble són prou semblants per poder haver tirat endavant un govern efectiu.

 

Finalment Olga Rué es queda, entre moltes altres coses, amb la feina que van fer des de PDeCAT com per exemple amb el projecte dels Vessants 2.

 

S’espera que Olga Rué formi part de la candidatura de Juts per Catalunya Tiana com a número 4 de la llista i per tant només una millora dels resultats del 2015 li permetrien repetir com a regidora. També serà la directora de campanya de la candidatura.

 

Martí  Francàs