Cultura

“Pandèmia”, de Mario Tarragó, reactiva l’Espai Cultural

Un dels dibuixos que s'exposaran. Foto: Junts per Tiana. / martalopez

La mostra, composta per 8 dibuixos elaborats al llarg d’aquest últim any, es podrà visitar del divendres 19 de març fins al dijous 1 d’abril.

Marta  López | 17/03/2021 a les 12:29 0
 

L’Espai Cultural de Junts per Tiana acollirà una exposició d’obra nova de l’artista tianenc Mario Tarragó. El títol és “Pandèmia” i està composta per 8 dibuixos elaborats al llarg d’aquest últim any:

 

Tarragó explica que cada dibuix li ha portat moltes hores de feina i defineix el seu procés d’elaboració com a “pacient”:

 

A més, els dibuixos i les idees expressades en ells li anaven sorgint de manera espontània, basant-se en les seves emocions:

 

Unes emocions que, inevitablement, venien provocades per la situació de pandèmia que dona nom a l’exposició:

 

Amb “Pandèmia”, l’artista tianenc parla d’un tema present en moltes de les seves obres: les misèries i les virtuts de l’ésser humà:

 

L’exposició es podrà visitar del divendres 19 de març fins al dijous 1 d’abril en horari de dilluns a divendres d’onze del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda, i d’onze del matí a cinc de la tarda en caps de setmana.

A més, hi haurà dos dies, el 21 i el 27 de març d’onze del matí a una del migdia, on Tarragó estarà present a la mostra per fer retrats personalitzats de tots aquells visitants que ho vulguin:

 

La inauguració de la mostra serà en sessió continuada des de divendres 19 de març, de sis de la tarda a nou de la nit, fins diumenge 21, per tal de poder garantir les mesures Covid: aforament màxim de 4 persones, registre de visitants i presa de temperatura.

Junts per Tiana explica que aquest divendres la terrassa d’entrada estarà marcada per unes creus a terra perquè els visitants puguin assistir a l’exposició respectant les distàncies. A més, cada mitja hora hi haurà rotació de visitants per evitar acumulació de persones.

Aquesta serà la segona exposició que l’Espai Cultural acollirà després del parèntesi provocat per la Covid-19. La primera va ser “La meva Tiana”, formada per les aquarel·les de la Teresa Soldevila.

Marta López
Marta  López