Ajuntament

El PDeCAT-DC demana quin és el full de ruta de Promoció Econòmica municipal

Locals comercials municipals al passatge Moragas, fa quasi 1 any, amb dos dels negocis que ja no hi són. / Alexia Guilera

també demanarà a Ester Pujol si els poden presentar la tècnica que coordina Promoció Econòmica. Malgrat que aquesta persona es va incorporar a l'àrea el juliol de l'any passat, es queixen que encara no l'han presentada als grups municipals

Alèxia  Guilera | 05/03/2018 a les 13:54 0
 

El grup municipal del PDeCAT-DC creu que l’equip de govern i l’alcaldessa, Ester Pujol, en concret, no tenen un full de ruta clar pel que fa a Promoció Econòmica al poble. Per això, aquest dimarts preguntaran al ple a l’alcaldessa quines tasques s’estan fent en aquesta àrea. Ho explica Olga Rué, portaveu del PDeCAT-DC:

 

El PDeCAT-DC també demanarà a Ester Pujol si els poden presentar la tècnica que coordina Promoció Econòmica. Malgrat que aquesta persona es va incorporar a l’àrea el juliol de l’any passat, es queixen que encara no l’han presentada als grups municipals:

 

El PDeCAT-DC també preguntarà en quina data les persones arrendatàries dels locals del passatge Moragas van notificar que deixaven els dos darrers. El grup municipal creu que ha passat massa temps sense ser que l’Ajuntament els hagi atorgat, mitjançant una licitació, a altres persones que també necessitaven per posar-hi petits comerços:

 

Rué també ha assenyalat que el suport a persones que estiguin emprenent negocis, siguin aquests gram o petita, hauria de ser una de les gran línies de treball de l’Ajuntament de Tiana.

Alèxia  Guilera