Cultura

Ple final pel tancament de les Nits al Jardins Lola Anglada

En Mel Semé durant el concert. Foto: Guillem Francàs / martalopez

Aquest dijous ha estat l’últim concert dels que es fan cada juliol al costat de la Plaça de la Vila i Mel Semé ha estat l’encarregat de la cloenda

Guillem  Francàs | 26/07/2019 a les 17:49 0
 

Els Jardins Lola Anglada es van omplir una última vegada per acomiadar les nits de concerts amb l’actuació de Mel Semé. L’artista cubà va oferir una performance en solitari on cantava, tocava la guitarra i feia sonar teclats i percussions electròniques ell sol.

Però tot i actuar sol, no nomésva tocar cançons en solitari, sinó que també va ensenyar els projectes que fa amb el seu grup Gone Gone Beyond, que com ell mateix explica, és un nom que traduït seria un més enllà. Grup el qual està format per membres de diferents països, fet que dona una diversitat cultural que aprofiten a l’hora de fer música.

En Mel tocant amb la seva filla petita. Foto: Guillem Francàs

Abans de començar cada cançó, l’artista cubà feia una breu explicació de què tracta i com s’ha fet aquella cançó i alhora interactuava amb el públic tot xerrant i intercanviant sensacions. Aquest fet va ajudar a que el públic estigués més lligat al músic.

Però no tot el concert va estar tocant sol, sinó que va comptar amb diverses col·laboracions, i totes elles, eren dones. Les dues primeres convidades van ser les seves dues filles. Primer va cantar amb la petita acompanyada pel piano, i després la gran va cantar en solitari acompanyada pel seu pare.

Un detall remarcable és que després de les actuacions, en Mel va haver de parar un moment per l’emoció ja que era el primer cop que actuava en directe amb elles. La reacció del públic va ser fantàstica animant-lo a seguir.

Ara tocant amb la filla gran. Foto: Guillem Francàs

Així doncs el concert final de les Nits als Jardins Lola Anglada va comptar amb més d’un centenar de persones que van gaudir d’un emocionant Mel Semé, artista el qual molts ja coneixien ja que quan no es troba viatjant també és un veí de Tiana.

Guillem  Francàs