Bàsquet | Esports

Silvia Domínguez i Anna Cruz, a punt per participar als Jocs Olímpics

L'Anna, a l'esquerra, i la Sílvia, a la dreta de la imatge, aquest juliol a Tiana / sergiquevedo

La montgatina i la badalonina ja estan concentrades amb la selecció a Río, a punt per començar la seva participació a la Olimpíada. Per a totes dues, serà la primera vegada que hi participen.

Sergi  Quevedo | 27/07/2016 a les 12:00 0
 

Ja estan en marxa tots els preparatius. Aquest estiu hi ha Jocs Olímpics i el món de l’esport es mobilitza per poder afrontar aquesta cita. Dues de les esportistes que hi participaran estan molt vinculades a Tiana: són Sílvia Domínguez i Anna Cruz i formen part de la selecció espanyola femenina de bàsquet.

La Sílvia és de Montgat però està molt relacionada amb Tiana, on aquest juliol ha dissenyat i coordinat un campus juntament amb la badalonina Anna Cruz.

L’Anna ha explicat a La Local el que per a ella representa ser esportista olímpica:

 

Per a Sílvia Domínguez particpar als Jocs de Río és un somni fet realitat, ja que des de fa molt de temps somiava amb ser olímpica, i ara ho ha aconseguit:

 

Quines possibilitats d’èxit té la selecció de bàsquet en aquestes Olimpíades? Totes les apostes diuen que Espanya és una de les més fermes candidates a medalla en aquests Jocs. Elles, però, són molt prudents al respecte, tot i que no amaguen l’esperança d’aconseguir aquesta fita:

 

Una de les veteranes d’aquesta selecció és Laia Palau. Va ser jugadora a convidada aquest passat campus Cruz & Domínguez a Tiana. Creu que hi ha un fet diferencial en la selecció actual respecte a la d’uns anys enrere. Aquesta diferència, afirma la Laia, té nom i cognoms: es tracta de Sancho Lyttle, asegura Laia Palau.

 

Problemes a la Vila Olímpica

Aquests dies s’estan destapant nombrosos problemes a la Vila Olímpica amb els apartaments dels atletes. Problemes a les canonades i d’altres instal.lacions defectuoses, estan fent que per exemple les delegacions d’Austràlia i Suècia hagin renunciat a aquell allotjament i comencin a buscar hotels per als seus esportistes.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa