Cultura

Steven Munar & The Miracle Band presenten temes del seu darrer disc aquest dijous a Tiana

/ martalopez

Munar va iniciar la seva carrera en solitari després de la dissolució de la seva antiga banda, The Tea Servants. Des de llavors, ha actuat acompanyat de diverses bandes, una d’elles la que l’acompanyarà aquest 29 de juliol a les deu de la nit al Parc de l'Antic Camp de futbol.

Marta  López | 28/07/2021 a les 17:17 0
 

El Parc de l’Antic Camp de futbol acollirà aquest dijous 29 de juliol a les deu la nit el concert d’Steven Munar & The Miracle Band. El músic, acompanyat de Patricia Serrano a la guitarra, Sergio Mesa al baix i Toni López a la bateria, presentarà els temes del seu darrer disc, “The fish and the net”:

 

L’àlbum va veure la llum al gener, però no el van poder presentar fins al mes de juny a causa de la situació epidemiològica:

 

Munar va iniciar la seva carrera en solitari després de la dissolució de la seva antiga banda, The Tea Servants. Des de llavors, ha actuat acompanyat de diverses bandes, l’última d’elles la que l’acompanyarà aquest dijous a Tiana:

 

El seu estil musical es mou entre el pop, el rock i el folk americà:

 

Steven Munar ja va venir a actuar a Tiana per la Fira de la Cervesa Artesana. Per poder assistir al concert d’aquest 29 de juliol, cal reservar entrada, totalment gratuïta, a través de la plataforma Entràpolis.

Marta López
Marta  López