Tiana Antica

El Tiana Antica torna amb més concerts i amb música més “moderna”

Llorenç Blasi, director del festival tianenc, aquest divendres a Ràdio Tiana / Alexia Guilera

El festival oferirà un total de 5 concerts que es repartiran entre Can Parxet, la Sala Albéniz i sobretot l’Ermita de l’Alegria, punt neuràlgic del festival.

Sergi  Quevedo | 28/04/2017 a les 19:36 0
 

Arriba el maig i torna el Festival de Música Antiga de Tiana, el Tiana Antica, que en aquesta arriba a la divuitena edició. Per poder fer el festival arriben un total de 5 que es distribueixen entre el celler de Can Parxet on es farà el concert inaugural el 20 de maig amb Guillermo Turina i Eva del Campo. La Sala Albéniz on es farà el concert a càrrec de Santi Mirón de Lux Fundació el divendres 26 de maig. Però el centre neuràlgic dl festival com sempre serà l’Ermita de l’Alegria. On hi haurà els concerts del 21 de maig a càrrec de Mos Azimans; el dia 27  hi haurà el concert del Quartet Barroc de Sant Simó i per acabar el duet de Marta Rodrigo i Andreas Martin tancaran el festival el dia 28 de maig a la mateixa ermita.

Les novetats són moltes. Des del Concert solidari que es farà a la Sala Albéniz fins a posar musica més “moderna” Un factor molt important tenint en consideració que és un festival de música antiga. Ho explica Llorenç Blasi

 

Un dels concerts que destaca és el de la Lux Fundació, on l’entrada anirà integra per a Save the Children. Aquest serà el de la Sala Albéniz. Però també destaca el del tancament per l’aportació de Marta Rodrigo i Andreas Martin, aquest darrer un dels millors de corda polsada d’Europa.

 

Una de les noves imatges també serà la del cartell. Els tianencs hauran vist que en aquesta edició el cartell té un punt transgressor. El  matiex Llorenç Blasi ho explica.

 

Un altre dels fils importants és apropar fins a Tiana tot el festival.

 

Les entrades es podran comprar a la web de Ticketea i a través de diversos comerços de Tiana.

Sergi  Quevedo