Referèndum 1-O

Tiana es paralitza per la vaga general

La Plaça de la Vila durant la concentració, plena de gom a gom / lalocal

Gairebé tots els comerços de Tiana van fer vaga ahir al poble. A les 18h, centenars de persones es van concentrar a la plaça de la Vila en protesta per la brutalitat policial que es va viure diumenge a diversos col·legis electorals.

Anna  Molas | 04/10/2017 a les 12:49 0
 

La tancada de comerços a Tiana ahir amb motiu de la vaga general, va ser gairebé absoluta. La majoria expliquen que la decisió va ser molt fàcil de prendre després de veure la brutalitat policial de diumenge, motiu que els que l’han seguit al·leguen per haver abaixat les persianes.

Així s’han expressat treballadores i treballadors d’Art’s Unik, Kids&Us, Taller Josep, Casper, Òptica la Punxa, Tiriti i Planxem per tu, en aquest ordre:

 

Hem parlat també amb algunes persones al poble que ens han explicat els seus motius per no treballar ahir:

 

A les 18h, igual que a la resta de ciutats i municipis, es van concentrar a la plaça de la Vila centenars de persones per protestar per la violència policial de diumenge. En aquell moment, l’edifici de l’Ajuntament de Tiana ja no tenia les banderes espanyola i europea, només la catalana seguia al seu lloc. Segons testimonis presencials, les banderes les va despenjar ahir una persona amb la cara coberta i ulleres de sol poc abans de les 18h.

A la concentració, Albert Freixes va llegir el comunicat que “Taula per la democràcia” va escriure en relació a la repressió de diumenge.

 

Banderes espanyola i europea al terra de la plaça de la Vila aquest dimarts.

Banderes espanyola i europea al terra de la plaça de la Vila aquest dimarts.

Anna  Molas