Política

Tiana i Montgat es sumen a la crida de Tsunami Democràtic per aquest 9N

/ martalopez

El moviment ha animat a omplir les places de Catalunya amb una jornada política, cultural i festiva plena d’activitats per desobeir la Junta Electoral durant la jornada de reflexió.

Marta  López | 07/11/2019 a les 12:01 0
 

Tiana i Montgat s’afegeixen a la crida de Tsunami Democràtic per desobeir la Junta Electoral durant el dissabte 9 de novembre, jornada de reflexió de les eleccions generals que tindran lloc el diumenge 10.

Aquest moviment, sorgit com a resposta ciutadana a la sentència del Tribunal Suprem, ha animat a omplir les places de Catalunya amb una jornada política, cultural i festiva plena d’activitats. En aquesta línia, ambdues poblacions han organitzat una jornada que començarà a Tiana i acabarà a Montgat.

En primer lloc, es farà un dinar popular amb carmanyola i cremat al Parc del Camp de Futbol Vell de Tiana. El dinar començarà a les dues del migdia i acabarà amb un taller de circ a dos quarts de quatre de la tarda.

A continuació, a les sis de la tarda, es farà una baixada de torxes des del Parc fins a la plaça de la Vila de Montgat, passant pel Passeig de la Vilesa, Plaça de la Vila d’Argelers, Avinguda Can Serra, Avinguda Les Vilares, Carrer Espanya i Carrer Mercat.

Un cop s’arribi a la plaça de la Vila Montgat, cap a les set de la tarda tindrà lloc una xocolatada, acompanyada d’actuacions musicals i la participació dels Diables.

Tal com ha anunciat el mateix Tsunami Democràtic des de les seves xarxes socials, quan falten dos dies pel dissabte ja hi ha un centenar d’activitats confirmades a més de 200 poblacions catalanes.

Marta López
Marta  López