Comerç | Km. 0

T&M Women Market s’estrena amb les expectatives complertes

El showroom va tenir lloc al Petit Paradís de Tiana. / Font: Raquel Aturia. / martalopez

La iniciativa tenia l’objectiu de donar a conèixer la feina de 8 dones emprenedores de Tiana i Montgat en l’àmbit de la gastronomia, la roba, els complements, les joies, els productes de bellesa i el coaching.

Marta  López | 13/07/2020 a les 11:56 0
 

El Petit Paradís de Tiana va acollir el passat divendres 10 de juliol la primera edició del T&M Women Market, un showroom organitzat per 8 dones emprenedores de Tiana i Montgat. La iniciativa tenia l’objectiu de donar a conèixer la seva feina en l’àmbit de la gastronomia, la roba, els complements, les joies, els productes de bellesa i el coaching.

Un objectiu que, tal com valoren algunes de les creadores de l’esdeveniment, es va assolir amb satisfacció. La Raquel Atura, especialista en serveis de coaching, explica que ha sigut una molt bona experiència i que tenen ganes de repetir-la:

 

El T&M Women Market va estar actiu des de les cinc de la tarda fins a dos quarts d’onze de la nit. Cinc hores i mitja que van permetre que en cap moment hi haguessin aglomeracions i aconseguissin tenir un degoteig constant de persones, majoritàriament dones:

 

L’Eva Serés, de Moonkoalas, valora molt positivament aquesta primera edició i explica que es va crear un molt bon ambient tant entre elles com amb les persones que es van apropar al Petit Paradís:

 

La Judith, de Saleta Joies, diu que aquest showroom va permetre donar a conèixer tant la seva feina com les persones que hi ha darrere de cada marca:

 

Tant la Judith com la Mireia, de Miregucas, esperen que aquesta iniciativa no es quedi aquí i inclogui a més dones emprenedores:

 

El T&M Women Market va comptar amb la gastronomia de Melmelària, la roba de Naiti Shop i Moonkoalas, els complements de Miregucas, les joies de Saleta Joies, els productes de bellesa de The girl with the beauty secret i els serveis de coaching de la Raquel Aturia. Tot això, amenitzat amb la música en directe de la Marta Casas.

Marta López
Marta  López