Entitats | Viure a Tiana

Torna el cinema de muntanya organitzat pel Club Excursionista de Tiana

/ martalopez

Si el temps ho permet, l’exterior de l’Ermita de l’Alegria tornarà a acollir aquest dissabte 24 de setembre la projecció del film premiat en el darrer Festival de cinema de muntanya de Torelló. En cas de pluja, la projecció es faria a la Sala Albéniz.

Marta  López | 22/09/2022 a les 12:53 0
 

El Club Excursionista de Tiana (CET) recupera el cinema de muntanya després del parèntesi per la crisi sanitària.

Si el temps ho permet, l’exterior de l’Ermita de l’Alegria tornarà a acollir aquest dissabte 24 de setembre la projecció del film premiat en el darrer Festival de cinema de muntanya de Torelló. La Núria Minoves, presidenta del CET, explica que, en cas de pluja, la projecció es faria a la Sala Albéniz:

 

Sigui on sigui, la Núria explica que es podrà gaudir de la projecció del documental “After Antartica”:

 

El film tracta sobre el viatge a l’Àrtic de l’explorador Will Steger, trenta anys després de creuar l’Antàrtida de costa a costa, per observar en primera persona els canvis produïts en les regions polars del planeta:

 

L’activitat que està més condicionada a la situació meteorològica de dissabte, però, és la del rocòdrom vertical per a la pràctica de l’escalada entre els més joves. Des del CET estan buscant alternatives per si plou, tot i que inicialment està previst que es faci a la Plaça de la Vila de deu del matí a dues del migdia.

Marta López
Marta  López