La Local - Ràdio Tiana

Torna el programa de tertúlia política a Ràdio Tiana

L'estudi 1 de Ràdio Tiana, des d'on es farà el programa / lalocal

El programa es farà el segon i quart dimarts de cada mes, de 19h a 20h, en rigorós directe i recuperarà el seu nom històric: "Ara i aquí".

La  Local | 13/03/2017 a les 17:08 0
 

Un dels clàssics de la programació de Ràdio Tiana, el programa de tertulia política, torna aquest dimarts a la graella de la ràdio municipal del poble. El programa es farà el segon i quart dimarts de cada mes, de 19h a 20h, en rigorós directe.

La tertúlia política recuperarà el seu nom històric: “Ara i aquí” i estarà conduïda per la periodista Alèxia Guilera, directora de l’emissora pública, que ha expressat la seva satisfacció per recuperar pel poble un programa com aquest:

 

Al primer programa de la nova temporada de l’ “Ara i aquí” hi haurà, tal com està previst, representants dels 6 grups polítics municipals que hi ha ara mateix a l’Ajuntament: tres d’ells són Ricard Fabra (ERC), Àlex Rosa (CUP) i Diego Parra (PP) que són també els portaveus municipals. De la resta de grups vindran l’exregidor municipal Ferran Almeida (PSC), Joan Graupera (regidor del PDCat) i Gemma Liñán (coordinadora de l’assemblea de Junts per Tiana).

Per aquest primer “Ara i aquí” un del temes centrals serà l’aparcament al centre de Tiana, dins el marc de la reurbanització recentment aprovada dels carrers Lola Anglada, Centre i Sant Cebrià. També es posarà a debat la recent sentència del TSJC sobre el 9-N, que condemna Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega pel delicte de desobediència i els absol del de prevaricació.

La  Local