Tots guanyen aquesta setmana

Tots els equips tianencs han aconseguit una victòria i els han servit per poder tirar endavant els objectius dels equips de casa nostra.

El CCE Tiana guanya al Cabrils (3-1) i segueix a dalt

El CCE Tiana ha aconseguit una treballada victòria contra un dels equips de la zona alta com el Cabrils. Un rival que ocupava el liderat conjuntament amb ells. Els tianencs saben que havien de guanyar per no deixar escapar la part alta de la taula. La victòria per 3 a 1 es va forjar a la segona part i ha estat un molt bon resultat per part dels blaugranes, com explica el mateix entrenador Oscar Chies

El Bàsquet Tiana guanya contra el cuer (74-60), el millor del partit el resultat

El Bàsquet Tiana ha tornat a sumar una victòria. La segona consecutiva de la temporada que era totalment necessària per poder seguir aspirant a no baixar directe, el gran objectiu dels de José Luís Martínez. Davant del Vilassar, rival que era cuer, els tianencs s’han imposat per 74 a 60. El partit no ha estat bo i el millor ha estat el resultat, ho explica el mateix entrenador del primer equip

El Futsal Tiana suma la primera victòria (2-5)

Bon resultat el Futsal Tiana, però al igual que al Bàsquet, però mal partit pels tianencs. Els de Guillermo Castillo han guanyat amb molta claredat contra un dels equips de la zona baixa com l’Alta Segarra per 2 a 5 deixant clar la superioritat de l’equip tianenc. Aquesta ha estat la primera victòria de la present temporada, una victòria completament necessària per a les aspiracions tianeques. Guillermo Castillo

El Vòlei guanya al Sant Celoni (2-3) en un partit ajustat

Fins al 5è set van haver d’arribar les tianenques del Vòlei Tiana aquesta setmana per guanyar al Sant Celoni per 2 a 3. La victòria s’ha forjat sobre la bona defensa i el bon servei, que han mostrat les tianenques. Victòria molt ajustada que les deixa en una situació mitja a la taula classificatòria. Amb dues victòries i dues derrotes, estan en terra de ningú en aquesta tercera catalana.