Cultura

Últims dies per participar a la Mostra Literària de Tiana

/ martalopez

Els treballs s’han de presentar a través del correu electrònic mostraliterariatiana@gmail.com abans del dissabte 16 de maig.

Marta  López | 12/05/2020 a les 10:41 0
 

El dissabte 16 de maig acaba el termini per participar en la XXXVII Mostra Literària de Tiana. Ho poden fer totes les persones residents a Tiana i els alumnes de les escoles del poble, visquin aquí o no.

Com cada any, el concurs inclou 5 categories dividides per edats i 2 modalitats de poesia i prosa: el Grup A, de 6 a 8 anys, el B, de 9 a 11; el C, de 12 a 14; el D, de 15 a 18; i l’E, de 19 en endavant. Els grups es classifiquen tenint en compte l’edat de l’autor o autora abans del 30 d’abril del 2020.

Els treballs s’han de presentar a través del correu electrònic mostraliterariatiana@gmail.com indicant a l’assumpte “Mostra Literària de Tiana 2020”, Títol de l’obra, Pseudònim, Grup i modalitat. A més, s’haurà d’adjuntar un document indicant el nom, cognoms, adreça, telèfon, data de naixement, correu electrònic i fotocòpia del DNI o document anàleg.

Els membres del jurat seran persones vinculades al món literari de Tiana. El veredicte es publicarà al web municipal el 16 de juny i es convocarà els guanyadors per a la recollida dels premis, que consisteixen en vals de regals pels grups A, B i C i diners en metàl·lic pel D i E.

Els guanyadors de cada categoria participaran en la Mostra Literària del Maresme, que també s’està preparant a escala comarcal.

Marta López
Marta  López