Cultura | Referèndum 1-O

Una Festa Grossa cultural, festiva i intensa

Gentada participant de la Festa Grosssa a l'institut, malgrat el xàfec que ha caigut a la tarda / lalocal

L'experiència ha ajuntat persones de totes les edats i de diferents pensaments polítics, amb una idea clara en comú, però: poder votar aquest 1 d'octubre a l'institut de Tiana.

La  Local | 30/09/2017 a les 22:45 0
 

La Festa grossa  a l’intitut de Secundària de Tiana ha estat, aquest dissabte, com l’organització d’Escoles Obertes volia que fos: festiva, alegra i pena d’actes lúdics i culturals. El matí ha estat el moment dels tallers i els esports i després del dinar col.lectiu de carmanyola, la cultura.

Pau Riba, guitarra en mà durant les primeres hores de la tarda, ha estat una de les sorpreses més aplaudides.

pau

Poc després de les 17h la pluja ha fet acte de presència durant ben bé una hora. Ha estat el moment en què, a falta de teulades o porxos per aixoplugar-se, han aparegut unes carpes que ha facilitat l’ACIST, l’associació de comerciants de Tiana. Poc després, s’ha obert l’institut i la gent ha pogut entrar dins. Algunes persones han preferit sortir al pati de l’institut, d’altres s’han estimat més quedar-se dins.

L’experiència ha ajuntat persones de totes les edats i de diferents pensaments polítics, amb una idea clara en comú, però: poder votar aquest 1 d’octubre a l’institut de Tiana. Aquests eren els relats d’algunes d’aquestes persones:

 

El xàfec ha durat menys d’una hora i, després, les activitats a l’aire lliure, com ara les sardanes, han continuat. A les 22h la projecció del documental Aires al Cim ha aplegat desenes de persones a l’esplanada de davant de l’edifici. Moltes d’elles es preparaven, després, per passar-hi una nit que, de ben segur, serà curta i intentsa. Tan intensa com aquest  1 d’octubre, tant a Tiana com a la resta de Catalunya.

 

 

La  Local